Emma coacht

Ik ben een coach voor iedereen die is vastgelopen in het leven of dreigt vast te lopen en die hierin ‘iets’ wil veranderen. Het kan gaan om een liefdesrelatie of werk dat geen vervulling (meer) geeft. Maar ook om de drukte van een jong gezin waarin je dreigt te verdwijnen of de worsteling met ziekte of dood of de zorg voor een zieke.

Als je vastloopt in het leven, in je relatie of in het werk, dan kijk ik samen met jou naar wat jij nodig hebt om weer richting te vinden en in beweging te komen. Verlang je naar meer helderheid en ruimte in je hoofd en hart, dan ga ik samen met jou op zoek naar de reden waarom het voor jou zo ‘vol’ voelt. Daarna kun je, met mijn hulp, onderzoeken hoe je zelf meer licht en lucht kunt creëren. Het kan ook zijn dat je wel verandering wílt, maar dat dit door jouw omstandigheden simpelweg niet kán! Door ziekte of zorg bijvoorbeeld. Dan help ik je om je te verhouden tot dat wat ís, want ook daarin kun je ruimte gaan ervaren om zelf te kiezen.

Autonomie Mijn begeleiding richt zich op het vergroten van jouw autonomie: de vrijheid om eigen keuzes te maken. Autonomie vraagt om zelfkennis en is gebaat bij het opdoen van inzichten. Niet uit een boek, maar via het daadwerkelijk ervaren en voelen: ‘Verrek, dit klopt voor mij!’ Dergelijke inzichten vergeet je nooit meer en leiden vroeg of laat tot een verandering van denken, doen en/of zijn. Door jezelf beter te leren kennen, kun je meer jezelf zijn.

Ik loop graag een stukje met je mee op je zoektocht en zal je aansporen om te vertellen wat je onderweg denkt, ziet en voelt. Ik kan dit voor jou spiegelen en in een context zetten zodat je meer zicht krijgt op je eigen binnenwereld. Ik zal je hand vastpakken als je dat wilt en je behoeden voor grote ravijnen, maar jij bepaalt altijd je eigen route.

Lees HIER meer over mijn benadering en kijk HIER voor mijn coachingstarieven.