Mijn benadering

Na een eerste gesprek (het intakegesprek) beslis jij of ik voor jou de juiste persoon ben om je te begeleiden en ik geef aan of ik mijzelf hiervoor ook de juiste persoon voel.

Doel In de eerste sessie formuleer jij – in samenspraak met mij – het doel van de begeleiding: jouw coachvraag. Op basis daarvan maken we een afspraak over het aantal sessies dat naar verwachting nodig zal zijn om jouw doel te kunnen bereiken. Gemiddeld ligt dit tussen de vijf en tien sessies.

Methode Een sessie duurt tussen de één en anderhalf uur, afhankelijk van de thematiek van dat moment. Kern van iedere sessie is het gesprek, waarbij ik vaak gebruik maak van zogeheten intuïtieve coaching. Deze benadering gaat er vanuit dat je in je onbewuste al veel antwoorden weet, de kunst is om dit onbewuste weten naar boven te halen. Dit kan bijvoorbeeld door te associëren bij beeltenissen op kaarten of via geleide meditatie. Een andere methode die ik graag gebruik is het werken met (familie)opstellingen.  
In het geven van reflectie werk ik veel vanuit de zogeheten Transactionele Analyse (TA). Een wetenschappelijk bewezen benadering van de persoonlijkheid van mensen, hun gedrag, communicatie en verandering. TA gaat over de communicatie tussen mensen én de psychische drijfveren en patronen die hier onderliggen. TA is praktisch, gemakkelijk toe te passen, geeft diep inzicht en daarmee concreet resultaat.

Locatie Ik werk vanuit mijn huis Arnhem Noord, pal tegenover de dierentuin. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeerruimte. De sessies vinden standaard plaats in mijn eigen werkruimte, maar we kunnen er ook voor kiezen om de natuur in te trekken aangezien ik aan de rand van het bos woon. 

Klik HIER als je meer wilt weten over mijn tarieven.